FMF

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2007 | 19:20 | מאת: רונית

שלום ושבוע טוב. לאחר מספר התקפי בטן עם חום גבוה, נשלחתי לבדיקת גנטית לבדיקת FMF. קראתי מעט על המחלה וברצוני לשאול מספר שאלות: 1. תוך כמה זמן מתקבלת תשובה ? (הבנתי שלא תמיד עולים על כך אם יש או אין). 2. במידה וימצאו את הגן ואני חולה (האם נכון לומר שאני חולה במחלה?) הבנתי שהטיפול בה הוא בקולכיצין ---> האם אני חייבת לנטלה? ואם לא אקח אותה ואמשיך לחיות עם התקפי בטן וחום מידי חצי שנה ליומיים שלושה - אני יכולה לגרום לי לנזק? תודה רבה

שלום לא יודע כמה זמן לוקח עד שיש תשובה - אך בכל מקרה הייתי מצפה לתשובה לפני שמפתחים תאוריות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת