לימפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2007 | 23:11 | מאת: אני

שלום אולי מישהו יכול לעזור לי!!! הבת שלי בת 16 וחצי לפני שנה היא עברה ניתוח בצוואר והוציאו לה בלוטת לימפה התשובה שלה בפתלוגיה הייתהקשר לימפה תגובתית אחרי חצי שנה שוב גדלו לה שם עוד כמה בלוטות{כולם באותו צד} אני מאוד מודאגת עשו לה את כל הבדיקות דם ולא גילו ממה זה בא היינו אצל רופא א.א.ג והכל תקין אולי מישהו יודע מה עושים מידי פעם יש לה כאבי ראש וכאבים באיזור אני מאוד דואגת ואין לי מושג למי לפנות אשמח אם תשיבו לי

שלום עליך לפנות לרופא פנימי טוב שירכז את כל החומר ויעשה אבחנה חד משמעית. דר דיין

30/03/2007 | 11:40 | מאת: אני

תודה רבה על תשובתך דרך אגב אמרתי לרופאת המשפחה שתישלח אותנו לפנימאי מומחה ותשובתה הייתה אני רופאת משפחה והפנימאי הכי טוב זה אני יש לי ספקות לגבי תשובתה והשאלה שלי מה אני עושה כדי להגיע למומחה ושוב תודה וחג שמח

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת