שאלה מסובכת...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/03/2007 | 12:07 | מאת: winner

המצב היה כך היה : בגיל 12 (כיום אני בן 22) קיבלתי סוכרת נעורים ויחד עם הסוכרת קיבלתי עוד משהו שמתבטא ב: כאבים בכפות רגלים (עד קושי בהליכה),בעיות עיכול ( קושי בליעה ,נפיחות),כאבי גב, בעיות ריכוז ועיפות .כל התסמינים התחזקו מאוד עם השנים עד שהיום אני לא מצליח לתפקד. רק בגיל 21 התחלתי להיבדק ולא נמצא שום דבר חוץ מכולסטרול גבוהה (tc-308,ldl-222,hdl-65 ,tri-94) ומעבר מזון מהיר במעי בבדיקט רנטגן . הגסטרולוג איבחן : somatization disorder לאחר שאיבחן מעי רגיז. הבעיות האחרונות לא נותנות לי מנוח ? בגלל האבחנה וגם לפניה התיחסו אלי כגון מישהו שממציא את הבעיות שלו. אבל אני מרגיש כאב . מה משמעמם לי ? :( ולכן סירבתי לקבל טיפול מפסכיאטר אנטיפת שניסה לדחוף לי תרופות. נו באמת מתי זה יגמר ? רציתי לשאול מה דעתך על מה שיש לי ? האם לדעתך הטיפול הזה מתאים ? הבעיה העיקרית שלי היא בעיקר גזים חזקים בבטן עם צרבות ועלית חומצה לפה . משתמש ב"מודל" וב"קריאון" בהצלחה מאוד חלקית אבל עדיף מכלום.

שלום לא יכול לטפל בך באינטרנט -הייתי מאד ממליץ לפנות אלי ולשנות את הרגלי האכילה ואת הרכב התזונה -תוך התחשבות בסכרת . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת