שאלה לדוקטור יוסף דיין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/03/2007 | 13:00 | מאת: אירית

שלום רב! צהריים טובים! שמי אירית בת 24 אני עברתי לפני חודש דום לב פתאומי הרופאים לא יודעים ממה זה נבע אבל הם חושבים שיכול להיות בגלל שסבלתי כל החורף משפעת וחום וזה לא עבר לי אז הוירוס התיישב לי על השריר של הלב. אני עדיין מטושטשת מכל העניין אני לא נשמתי 12 דקות אבי הנשים אותי מספר דקות עד שהוא התייאש וחשב שאני איננה יותר בחיים וזה מה שהציל אותי כך אמרו הרופאים כי לאמבולנס לקח 12 דקות להגיע לביתי. אני גם הייתי בקומה מספר שעות תודה לאל ניצלתי בנס הרופאים בשוק,הרופאים לא חשבו שאני אצא מזה בחיים. לאחר המקרה הקשה הזה אני מעוניינת לדעת איזה טיפולים יכולים לעזור לי גם מבחינת חרדות וגם מכאבים בגב בגלל כל מכונות ההנשמה שהיו בתוכי וגם שקיבלתי שוקים להחזרת נשימתי תודה מראש וסליחה על המכתב הארוך אירית

שלום הסיפור שלך ממש ריגש אותי - ואני לא מתרגש בקלות.. הייתי שמח לשוחח איתך טלפונית ולנסות להבין את הבעיות. נראה לי שגם לאביך מגיע ברכות וכה לחי דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת