כאבים באזור הימני של הצוואר, ללא נפיחות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/03/2007 | 15:59 | מאת: אייל מולד

שלום. אני בן 26, מזה 3 חודשים אני סובל מכאבים באזור הימני של הצוואר, כ10 ס"מ מימין לגרגרת. אני מרגיש מן דקירות מתמשכות במשך ימים שלמים, ללא קשר ללחיצות או לא. האזור לא נפוח בכלל. תחילה, חשדו שמדובר בדלקת ופניתי לרופא אוזן גרון. עברתי 3 סיבובים של אנטיביוטיקה (מוקסיפן, ספויט פורטה ואוגמנטין) אך ללא הצלחה. הכאבים לא פסקו. לאחר מכן, נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד (רקמות רכות). שם נאמר לי שהבלוטות קצת מוגדלות, כנראה כתוצאה מדלקת שהיתה שם פעם. רופא אוזן גרון טוען כי באיזור שכואב לי אין שום בלוטה והוא לא ממש יודע איך לעזור לי. השאלה שלי, לאיזה תחום ברפואה אני אמור לפנות כדי לאבחן את הבעיה? תודה רבה מראש, אייל

שלום בעיה! חיב לבדוק אותך. אם הכאב נמשך הייתי שוקל לחזור על אולטרהסאונד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת