יתר לחץ דם בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/03/2007 | 00:59 | מאת: טובה

אילו בדיקות צריך לעבור בחור צעיר בשנות ה20 הסובל מיתר לחץ דם?

שלום יש פרוטוקול מפורט הכולל בדיקות דם אולטרהסאונד בטן תפקוד כליות צילום חזה אקג הולטר לחץ דם ועוד. דר דיין

05/04/2007 | 10:20 | מאת: UW

אני בן 53 . לפני כשנה החל אצלי תהליך של ירידה בלתי רצונית במשקל - עברתי בדיקות במשך חודשים ארוכים כולל בירור גסטרו אולם כל בדיקה גרמה לרופא לחפש בדיקה נוספת ... לפני כחודש הייתי אמור לעבור ניתוח בקע, אולם בדיקות הדם הראו רמת אשלגן נמוכה מהטווח המותר. גם בנושא זה עברתי ברור מקיף - אולם לא נמצאה בעייה בתפקודי הכליות. אני נוטל "norvarc" ללחץ דם, כמו כן אני קם 4 עד 6 פעמים בלילה לתת שתן - לא נמצאה ערמונית מוגדלת. איבוד המשקל התבטא בירידה נראת לעיין של נפח השרירים. אני מרגיש כמו פצצת זמן מתקתקת - האם נתן לטטפל תודהuw

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת