הקשר בין זילול לבעיות פוריות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/03/2007 | 17:31 | מאת: אפרת

בעלי בן 40, סובל כ 12 שנים מגאוט מטופל בזילול פעמיים ביום ( כל כדור 100 מ"ג). כשנה אנו מנסים להיכנס להריון. בעלי עבר בדיקת זרע וממדי הבדיקה גרועים ( גם מבחינת הכמות, התנועתיות והמורפולוגיה) האם יתכן שכדור זה גרם למצב הזה? האם יש כדור מחליף לזילול שבעלי יכול לקחת? האם אפשר לקחת פסק זמן מהזילול והבעיית הפוריות תסתדר? אודה על תשובתך המהירה

שלום לא מכיר קשר בין זילול לבעית פוריות. ניתן להפסיקו לתקופה בתנאי שישתה הרבה. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת