בבקשה בבקשה עיזרו לי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2007 | 20:57 | מאת: יעל

אני הולכת לשאול שאלה קצת לא שגרתית בפורום שכזה אבל נורא מבבקשת שתענו עליה בשיא היכולת ובשיא הרצינות : יש לי בעיה : אני לא מצליחה לעכל אוכל לאחר השעה 3 אח"צ כבר שנים ולמה הכוונה ? אוכל נשאר תקוע בבטן אם הוא לא נאכל עד לשעת צהריים. ומשם הדרך גם להעידר הירדמות בלילה בגלל תחושה מכבידה שהאוכל לא נעכל. אני בת 36. אין סוף לקושי הנפשי שאני חווה בגלל המצב מאחר ועליי להימנע מארוחות משפחתיות, ארוחות חג, מסיבות, מסעדות טובות בשעות לילה. בקיצור - סבל חברתי. רופא גסטרו ניסה להפנותי לבדיקות חודרניות למיניהן שאני לא בנויה להן. ולשאלתי : מה יכולות להיות הדרכים - (אולי גם מישהוא ב"קהל" יוכל לסייע לי) לפתור את הבעייה הנ"ל ? תודה לכל מי שיושיט לי ולו קצה של פתרון.

שלום הרמבם אמר לאכל בבקר כמו בן מלך בצהרים כמו אזרח ובערב כמו קבצן. את מתנהגת לפי הרמבם. תנסי לאכל בערב מזון דל סיבים תלעסי טוב ולא לשתות בזמן האכל - ולדעתי הכל יהיה בסדר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת