תשובת אקו לב

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2007 | 10:43 | מאת: ענת

כבת 50. אבקש פענוח אקו לב שעשיתי אמש: רגורגיטציה קלה של מסתם טריקוספידלי (מה הפירוש המילולי ,מימה זה נובע והטיפול??), והפרעה דיאסטולית 2 (ההפרעה גילו לפני שנה והנורמיטן עשה לי רע, ואני כרגע בלי שום טיפול). אגב, הכלורסטרול שלי הוא: 289, LDL- 190 HDL- 82, האם אני חייבת לקחת כדורי סטטין, אני לא שמנה כלל וכלל ואוכלת דל שומן. תודה רבה מקרב לב - ענת.

שלום נראה לי שיש מקום לקחת סטטין. הייתי מעדיף לבדוק אותך ולא לייעץ כך דרך האינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת