לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2007 | 11:30 | מאת: רותי

בס"ד שלום לך לפני כחודשיים וחצי עברתי תאונת דרכים שכתוצאה ממנה עברתי זעזוע מוח, סדק בכתף וכאבים בשאר חלקי הגוף. החיים שלי השתנו מאז, והתופעות עדיין נשארו. יש לי כאבי ראש כל הזמן, עצבנות יתר שמופיעה בבת אחת, אני מתבלבלת כשאני מדברת, וכשאני כותבת אני מתבלבלת באותיות או במילים כמו דיסלקציה. זה די מפחיד כי אני לא שמה לב כל הזמן שזה קורה. יש לציין כי אני סובלת ממיגרנות וסינוזיטיס כרוני, כך שהנוירולוגית אמרה שהתופעות מחמירות בגלל הזעזוע מח. יש לציין שאת הפניה אליך אני כותבת בעזרת הבן שלי מפני שאני כל הזמן נתקעת ולא זוכרת איך לכתוב את המילים, ואני הייתי אדם שלא הייתה לה בעיה בכתיבה או בשגיאות כתיב. בבקשה תפנה אותי לאן שרק אפשר על מנת שהחיים שלי יחזרו למה שהיו. אני גרה בכרמיאל. תודה רותי

שלום יש פסיכולוגים מיוחדים העוסקים בתסמונת פוסט טראומטית,ולדעתי את חייבת לפנות אליהם בהקדם. יש מקום רב לשקול טיפול באוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת