בצקת בלשון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/05/2007 | 21:18 | מאת: צפי

אני סובלת מזה הרבה שנים מהתנפחות הלשון עד כדי כמעט חנק,בזמן האחרון זה מחמירכלומר לעתים קרובות, אני סובלת מלחץדם ולוקחת כדורים{יש לציין שהבעיה החלה לפני קבלת הכדורים,בקרתי אצל המון רופאים מכל הסוגים כגון,א.א.ג עור, אלרגיה,פה ולסת הומופאטיה ללא כל פתרון,נאמר לי לבדוק רעלים,הורמונים,או אולי חסימה פנימית מהכבד או כיס מרה, איך פונים לרופא משפחה שיתן לי בדיקות מתאימות? ואיזה סוג של רפואה יתאים לי? אני טיפוס לחוץ ולוקח ללב, מתעצבנת מכל דבר הכי קטן,וקשה לי לעבוד על עצמי אבל אשמח לשמוע יעוץ תודה רבה מראש

שלום מדובר כנראה בתופעה אלרגית. חייבת לעבור בירור מקיף אצל רופא פנימי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת