מחלות אוטואימוניות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/05/2007 | 18:01 | מאת: דיאנה

שלום! אני רציתי לדעת מה זה המחלות האלו? ואיזה מחלות זה לדוגמה? האם היה לי מחלה כזו אז בטוח היתי יודעת שיש לי אותה? תודה.

שלום מדובר במחלה הנובעת ממצב שבו הגוף נלחם בעצמו ועל רקע זה מופיעות תופעות מרובות במערכות הגוף השונות ומכאן מחלות מגוונות. דר דיין

04/05/2007 | 13:54 | מאת: דיאנה

כן זה אני כבר יודעת,עכשיו רציתי לשאול האם נגיד אני חס בחלילה היתי חולה באחד מהמחלות האלו,אני בטוח היתי יודעת את זה? כאילו בטוח שהיו לי סימפטומים שאומרים אל כך? לדוגמה יש לי קצת חולשה בדרך כלל,כל הזמן חום 37.0, אני קצת סובלת מאלגריות וסחורחורות. לאמת זאת כל הבדיקות השגרטיות בקופת חולים בסדר גמור. יכול להיות שזה קורא לי בגלל לחץ נפשי,אך אני רציתי לדעת האם סימפטומים האלו יכולים להיות איכשהו קשורים למחלות אוטואימוניות? איזה בדיקות לבצע בשביל לדעת שאני בסדר גמור ואין לי מחלות האלו?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת