בעיית השתנה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/05/2007 | 17:37 | מאת: מירב

שלום. אני בת 36 סובלת קשות מזה כ 7 שנים מבעיית השתנה תכופה. בבדיקה אצל אורולוג לא נתגלה דבר וברור לי שהמקור נפשי - סטרס. הדבר הביא אותי לבעיות חברתיות קשות, בעיות בעבודה ומול בעלי הסובל גם הוא כבן זוגי, במיוחד בשעות הלילה. האם ישנה דרך אלטרנטיבית מוכחת לפתרון זריז סופי וודאי של הבעייה ?

שלום אם נראה לך -ונראה לי שאת צודקת -שהמקור נפשי הטיפול חיב להיות בתחום הנפשי. יש תכשירים שמפחיתים רגישות שלפוחית - האם ניסית? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת