הטבות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2007 | 14:06 | מאת: אורנה

שלום, אני לקראת שיחרור וחושבת להצטרף לקופה של הורי ה'כללית'. הייתי מעוניינת לדעך אילו הטבות יש לחיילים משוחררים (אם בכלל) דרך הקופה. תודה.

06/05/2007 | 16:41 | מאת: ליאת

אורנה, בתור חיילת משוחררת אני יכולה לומר לך שקיבלתי המון הטבות דרך הקופה. ההורים שלי דווקא במכבי וביגלל כל ההטבות החלטתי להיצטרף לכללית. חוץ מזה שהכללית הכי זולה לריבעון, קיבלתי שנה ביטוח מושלם חינם שמזכה אותי במלא הנחות להמון דברים (אפילו לניתוח שאני חושבת לעבור). בקיצור צרפתי לך לינק שתתרשמי לבד. שחרור נעים! http://www.clalit.org.il/he-il

שלום לא מתמצא - אם כי העצה שקיבלת נראית לי טובה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת