תסמונת מרפן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2007 | 16:44 | מאת: טל

אני בת 27, היום הייתי אצל אורטופד לגבי כאב בשכמה שמלווה אותי כבר מס' חודשים. האורטופד בדק אותי ואמר שכנראה הכאב נובע מעקמת בגב. בנוסף יש לי גם פלטפוס, גמישות יתר במפרקים. ולפני מספר שנים עברתי צינתור על מנת לתקן הפרעה חשמלית בלב (בעיה שכל השנים חשבו שנובעת מהמסתם המיטרלי). כמו כן, יש לי קוצר ראייה. בנוסף- יש לי חוסר איזון בבלוטת התריס. האורטופד אמר שיש לי מרפן. דבר שהבהיל אותי מאוד מכיוון שאני יודעת שזו מחלה לא פשוטה. איך אפשר לדעת בוודאות שאכן יש לי את התסמונת הזו? לאיזה רופא אני צריכה ללכת? האם יכולים להיות רק את הסימנים אך לא את המחלה עצמה?

שלום לא נראה לי שיש לך מרפן - ואם יש לך משהוא זה מרפנואיד - כלומר תכונות מחשידות למרפן ללא מחלה. יש מקום לשקול פניה לגנטיקאי. דר דיין

19/05/2007 | 11:41 | מאת: הלית

כפי הנראה הגוף שלך יצא מאיזון ויש צורך להחזירו לאיזון. המלצתי החמה היא להתחיל בנוסף לחיפוש אחר הרופא הקונבנציונאלי האולטימטיבי היא להתחיל טיפולים אלטרנטיביים לשם יצירת איזון בגוף ומציאת המקורות לבעיות שיש לך. הכאבים אינם מופיעים סתם והם מאותתים לך על בעיה עמוקה יותר שיש לעקר אותה מהשורש

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת