אמבה היסטוליטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/05/2007 | 17:02 | מאת: רוית

מצאו לי ציסטות של אמבה היסטוליטיקה בתרבית. אבל איני סובלת מבעיות במערכת העיכול קבלתי פעמיים פלג'יל ,עדיין יש ציסטות.האם זה מצריך עוד טיפול? האם הטיפול אמור לחסל אותם ?האם ללא טיפול עם הזמן ,ן יכולות להעלם מעצמן? האם במצב, שאיני סובלת כפי שתארתי ,חוסר טיפול יגרום לנזק .הרבה תןדה על ההתייחסות נ.ב-שמעתי שאמבות-נדירות בארץ?האםהבדיקה מהימנה?זו בדיקת צואה לתרבית אמבות האם יתכן שהאמבות הציסטות שנמצאו הן לא הפתולוגיות?כיצד אפשר להיות בטוחים ? הרבה הרבה תודה

שלום ציסטות קשות מאד לטיפול וניתן לשאת אותן שנים -ובכל תקופת זמן זו את יכולה להדביק. יש מקום לנסות מי כסף ואולי טיפול האוזון. פשוט זה לא!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת