סובל מקור והזעות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/05/2007 | 18:56 | מאת: אלון

אני בן 23 ובשנתיים האחרונות נהייתה לי תופעה של הזעה מוגברת בידיים וברגליים ובבית שחי ובגוף עצמו קר לי ונהייתי ממש סובל מקור לובש בגדים ארוכים שגם וגם שאנשים עם קצר מתכסה בלילה עם שמיכה עבה ותמיד חייב שיהיה לי חם. כל קור הכי קטן עושה אותי מצונן במיוחד בבוקר שאני קם מהמיטה החמה והשנה הייתי חולה כל שבוע ממש יוצא ממחלה ונכנס אליה שוב כל קור קטן ואני נהיה חולה. עשיתי בדיקות דם מקיפות והכל יצא תקין ושתן גם יצא תקין מה עליי לעשות כדי לנצח את הקור ולא לחלות כל הזמן ? תודה רבה

שלום אני חיב להודות שזה נשמע מוזר. הייתי שמח לבדוק אותך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת