מסרב לעשות "קקי"

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/05/2007 | 13:58 | מאת: הילה

בני בן שנה וחמישה חודשים. התחלנו גמילה מטיטולים לפני כחודש. הילד מודיע כשיש לו פיפי (ברוב הפעמים) אך אינו עושה קקי. הוא מסרב לשבת- לא בסיר ולא בשירותים (יש לו ישבונון). בעקבות כך הילד מתלונן על כאבי בטן וגם כשאני משכנעת אותו לנסות ולעשות הוא בוכה מכאבים. כשהוא כבר מצליח להוציא משהו זה בחצי ישיבה בחצר של הבית ואז זה מעט מאוד וזה יוצא בחתיכה אחת קשה כמו אבן (סליחה על התיאורים, אך אין לי דרך אחרת להסביר את המצב). היציאה הזו נעשית פעם בשלושה/ ארבעה ימים. מאז תחילת הגמילה שמתי לב לעובדה שהילד לא אוכל כמו שצריך. מהרגע שהוא בא מהגן ועד הבוקר הוא בקושי מכניס משהו לפה. בגן היא אומרת שהוא אוכל כרגיל. בגן הוא מסרב גם לעשות פיפי והוא מתאפק במהלך כל היום מלבד פעם אחת שהוא עושה פיפי במכנסיים. מה עושים? אני פשוט מיואשת!!!

שלום מניסיוני טיפול הומיאופתי קלסי מאד יעיל!! הטיפול פשוט ללא תופעות לוואי -אך חיב להינתן עיי בעל מקצוע. במרפאתי פועלת גב קרנית שהיא מעולה לתחום זה. דר דיין

15/05/2007 | 13:44 | מאת: שלומי

שלום לך, בני נגמל לפני כחצי שנה גם והיה לנו אותו דבר. המליצו לנו לתת לו סירןפ שזיפים (סופר פארם) זה עזר לו ליצאת הקיבה מאד. לנו לקח כחודשים לסיים עם הסיפור הנ"ל הרבה סובלנות זה מה שהילד מצפה ממך. שלומי

19/05/2007 | 11:35 | מאת: הלית

רציתי לדעת אם ניסית להפסיק את הגמילה לעת עתה ואם כן האם הילד חזר לעשות צרכים כרגיל. סביר להניח שיש איזושהי סיבה לכך שהילד מפחד מכך וניתן לפתור את בעייתו על ידי טיפולי הילינג ומציאת מקור הפחד ושחרורו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת