שומן, אירוע וחרדות קשות ביותר!!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2007 | 08:34 | מאת: דני

שלום רב, אני בן 27 סובל מחרדות קשות ובינהן היפוכונדריה (מטופל בכדורים ושיחות), החשש מאירוע תמיד היה קיים ברמה כלשהיא. לאחרונה הרגלי האכילה שלי הדרדרו (אכילת המון מתוקים ודברים שמנים) בנוסך כמעט שאיני עושה פעילות גופנית (מה שכן אני לא בן אדם שמן) תוסיף לזה את החרדות העזות שמתבטאות באופן גופני ותקבל את המקרה זה: אתמול לאחר ארוחת הצהריים, לקחת עוגה לקינוח (למרות רצון להתנגד לזה) ומייד אחר כך הרגשתי - כמו כמה פעמים בעבר - כאילו התוספת האחרונה הזו של שומן - מעין "אירוע" (תחשות בלתי מוסברות, שבד"כ קשורות לכלי דם, דופק ולחץ דם), בנוסף אדם שעד אותו רגע דברתי איתו, פתאום הפסיק לדבר איתי (מה שרק חזק את תחושתי - כאילו משהו בפני התעוות כתוצאה מהדבר...) איך אני אדע שאין לי כלום? האם זה אפשרי (ואני מדבר על אירוע ולו הקל ביותר, או כל תופעה דומה אחרת שקשורה לעצבים וכלי דם)??? חרד ביותר ומודה לך מראש,

15/05/2007 | 11:14 | מאת: שלומי

איש יקר אתה צעיר מאד ולכולם יש חרדות והם רק גוברות. יש לי שתי שאלות אלייך שאולי יוכלו לכוון אותך: 1. האם אתה יודע מה אתה רוצה בחיים 2. האם יש לך דרך (מפה מצפן). אשמח להיפגש עימך לייעוץ חינם בנושא החרדות ולכוון אותך בחיים להצלחה ובריאות מ"ס הטלפון שלי הינו 0547774395

שלום העצה שקיבלת נראית מענינת!! תתחיל ללכת כלך יום שעה ברגל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת