שטפי דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/05/2007 | 03:47 | מאת: סיון

אינני יודעת אם הגעתי לפורום המתאים, אך בעייתי היא: כל מכה או אפילו שריטה הכי חלשה וקטנה מגיעה למצב של שטפי דם חזקים ונרחבים בגופי. מלבד חוסר האסתטיות שבדבר, מה יכולה להיות הסיבה לכך וכיצד ניתן לטפל? תודה, סיון

15/05/2007 | 11:09 | מאת: שלומי

האם הדבר קיים גם ברגליים ? יש לי עסק שעוסק בבריאות אשמח להיפגש עימך או טלפונית כדאי לנסות לעזור. העזרה אינה עולה כסף בברכה שלומי 0547774395

שלום או שמדובר בעור רגיש במיוחד או שיש לך חסר בוויטמינים.\ דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת