בלוטות לימפה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/05/2007 | 08:17 | מאת: דני

אני בן 40 ,ומזה שנה אני סובל מבלוטת לימפה ,נפוחות בשני המפסעות ,ולסרוגין גם בצוואר בברור שנעשה לפני שנה ,התגלו בלוטות נוספות ,וטחול מוגדל התמונה הכללית התאימה לזהום ויראלי ,כגון אפשטין באר הרופא טענה שאם הבלוטות לא ירדו עד ל 6 חודשים ,לדעתה יש לקחת ביופסה מהבלוטה יש לציין שלאורך התקופה שקדמה לברור הוררדתי במשקל ,(חוסר תאבון ) היום כשנה לאחר הברור ,הבלוטות במפשעה עדיין נפוחות תוצאות בדיקת דם הראו : MONO% 12.9 4.5 WBC שאר הערכים תקינים או בערך הנמוך של הנורמה האם יתכן שאני סובל ממחלת תשישות הכרונית ?

שלום מחלת התשישות מאובחנת רק אם אין ממצאים. אתה חיב לעשות ביופסיה אבחנתית מבלוטה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת