כאבי ראש כרוניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/05/2007 | 09:46 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 22, בריאה בדרך כלל. מזה מספר חודשים אני סובלת מכאב ראש ברקות בצורת לחץ מתמיד- מהבוקר עד הלילה, אשר לא מרים משינה. עשו לי CT מוח עם חומר ניגוד והוא תקין. הנוירולוג קבע שמדובר כנראה ב-tension headache. האם יש איזושהוא טיפול שיכול לעזור? אני נורא מפחדת לאור העובדה שהופיעו אצלי גם בחילות והרעה בכאבים... מה עלי לעשות? תודה רבה מראש על העזרה!

15/05/2007 | 11:06 | מאת: שלומי

שלום לך שמי שלומי ואני סבלתי פיתאום מכאבי ראש נוראים. לאחר מספר ביקורים אצל הרופא לא ניפתרו הבעיות. פגשתי את השכן שלי והוא ביקש מימני ליבדוק מה השתנה באורך החיים שלי מצאתי שאני לחוץ יותר שותה בקושי ועוד. הוא נתן לי שרשרת מיוחדת ולאחר יומיים נעלמו כאבי הראש לחלוטין. לשימחתי הבנתי שוגרם המוות הראשון בעולם הוא סטרס ואותה שרשרת עזרה במספר דברים עיקריים :1 שיפרה את זרימת הדם למוח גרמה לי לישתות יותר וכמובן ועלתה את רמת הסירטונים שלי (כמו ביים שמרגיע). אשמח לשתף אותך יותר אם תירצי בשימחה מ"ס הטלפון שלי הינו 0547774395

שלום נסי את השרשרת אולי יעזור . אם לא עזא דווחי לנו. דר דיין

19/05/2007 | 11:28 | מאת: הלית

בעיית כאבי הראש הכרוניים היא בעיה שניתן לפתור על ידי טיפולי הילינג. כאב הראש הוא סימפטום ולשם כך יש למצוא את שורש הבעיה ולטפל בו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת