מחזור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/05/2007 | 13:34 | מאת: ציקית

אני סובלת מבלוטת טריס(שעובדת יותר מדיי) ומשחלות פולטציסטיות עקב כך אני לא מקבלת מחזור. רציתי לדעת האם לפי הרפואה הטבעית ניתן להחזיר את המחזור)(היה לי במשך השנתיים הראשונות) והאם נשים עם בעיות של שחלות פולציסטיות יכולות להיכנס להריון?

19/05/2007 | 11:28 | מאת: הלית

ישנם טיפולים שיכולים לעזור לך לטפל בבעיה שלך ואף לעזור לך להחזיר את המחזור החודשי שלך.

שלום נשים עם שחלות פוליציסטיות יכולות להיכנס להריון לא בקלות. לא מכיר טיפולים טבעיים למטרה זו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת