טיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2007 | 23:19 | מאת: MD

כל מי שמצהיר על טיפול בויטמינים כטיפול מרפא לחולי סרטן -מוטב שיקרא היטב וישכיל . הטיפול מהווה טיפול בתופעות לוואי בלבד.

19/05/2007 | 11:22 | מאת: הלית

ישנן דרכים לתמוך במטופל שהוא חולה סרטן על ידי תמיכה אלטרנטיבית שהיא נוספת לטיפול הקונבנציונאלי וכוללת טיפולים שאינם כוללים נתינת תוספים לחולה

שלום טיפול בויטמינים אינו טיפול בסרטן ההפך ויטמינים יכולים להזין גם את הסרטן ובטיפול לאנ אחראי ניתן לגרום לבעיות !! אך..... מטרת מרפאתי הוא לטפל בחולה לא במחלה וזו מהות ההבדל!! רוב חולי הסרטן נמצאים במצב תזונתי ירוד ביותר חלקם עם קשיים רבים בתפקוד מערכת העיכול עם קשיי ספיגה וקושי ביציאות. טיפול בשלב זה באינפוזיות של ויטמינים ומינרלים וחומצות אמינו ואמגה 3 משפר משמעותית את מצבו של החולה משפר את תיפקוד מערכת החיסון ומאפשר לחולים ביתר קלות התמודדות קלה יותר עם המחלה והטיפולים. זהו נסיוני מזה מעל 20 שנות עבודה בתחום זה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת