גוש במותן שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2007 | 16:39 | מאת: יעל

בשבועיים האחרונים חשתי בגולה במותן בצד שמאל, נשלחתי לאולטרסאונד רקמות רכות. להלן התוצאות: מותן שמאל, מתחת לקשת הצלעות הודגם תהליך סולידי בשומן התת עורי. 13/5/10 מ"מ גודלו. בעל גבולות סדירים וקונסיסטנציה המחשידה לליפומה, מומלץ מעקב באם אין הבחנה היסטולוגית. אתמול חשתי בגוש גם בצד ימין והענין ממש מדאיג אותי. אבקש לקבל את ייעצוכם לאילו בדיקות עלי לגשת,האם זו תופעה נורמלית שצצ לי גוש נוסף, והאם ההבחנה מתארת משהוא מחשיד או מצב תקין? אודה על התיחסותכם.

שלום נראה שמדובר בגידולים שומניים לא ממאירים אין מה לדאוג אלא רק לעקוב ואם גדל מידי ניתן לכרות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת