דיאבטס אינסיפידוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/05/2007 | 10:28 | מאת: רות

שלום! נקבע כי יש לי דיאבטס אינסיפידוס, אני משתמשת למעלה משבועיים בספריי "מינירין", ומיד לאחר השימוש מרגישה לחץ אטומי ברכות ובמצח, האם זו תופעה ידועה? אם כן אילו תרופות חוץ מהספריי ישנן? יש צמחי מרפא שיכולים לעזור? כמו-כן, ברצוני לדעת ממה נובעת המחלה? האם המחלה מעידה חלילה על גידול במוח? האם היא מסוכנת? האם היא תלווה אותי לכל החיים? תודה מראש!! רות בטיש

שלום חסרים לי המון פרטים קליניים כדי לענות על כל השאלות. מנסיון יקח זמן לא ארוך ותופעות הלוואי שאת מתארת יעברו. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת