שאלה בנושא תפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/05/2007 | 18:39 | מאת: יניב

שלום יש לי ילד בן שנה וחודשיים מבדיקות שגרתיות שעשיתי לבני גיליתי שיש לו תפקודי כבד פי 3 מהנורמל אני לא יודע מה זה אומר ואני לא מקבל תשובות ברורות מהרופאים אנחנו עוברים סדרת בדיקות בכדי לדעת ממה זה נובע הייתי שמח לקבל קצת אינפורמציה כמו ממה זה נובע מה ההשלכות ואיך אפשר לטפל הייתי שמח לקבל כל מידע תודה רבה

שלום קשה לי ללא פרטים קליניים לפרט . הנושא גדול ומאד מגוון בואי נחכה בסבלנות לתוצאות הבדיקות ואז נהיה יותר ספציפיים. דר דיין

22/06/2007 | 16:00 | מאת: אשה מודאגת

שלום, בעלי בן 35 ועבר בדיקות דם ולהלן הממצאים: תפקודי כבד נורמלים GPT 155.4 GOT 113 טרומבוציטופניה 130 בשתן פרוטאינוריה וקטון 150 מג-דל. מה זה אומר? עלי לדאוג? שאר הפרמטרים בסדר. סוכר 90 המוגלובין 16.3 עזור לי בבקשה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת