מניעת שבץ מוחי לאחר TIA

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/05/2007 | 20:18 | מאת: אמיל

שלום ד"ר דיין, האם יש לך המלצות לנ"ל בתחום של רפואה אלטרנטיבית. מדובר באדם שאינו סובל מכולסטרול או טרגליצרידים גבוהים, אוכל בריא ולא סובל ממשקל יתר. האם CHELATION יכול לעזור במקרה כזה? האם אתה מבצע ויש לך נסיון רב בטיפול זה? עוד המלצות? תודה מראש

שלום חיב לראות את החולה ולפתוח לו תיק . דר דיין

27/05/2007 | 16:54 | מאת: אמיל

ד"ר דיין, לא ממש ענית על השאלה ששאלתי. זה יפה מצידך שאתה משתמש בפורום להגדיל את מעגל הפציינטים, אך לא לשם כך נועד. על השאלה ששאלתי (מה ניתן לעשות ברפואה אלטרנטיבית למניעת שבץ מוחי?) קיוויתי שתיתן מעט טיפים ומידע כללי בנושא. לא ממש ביקשתי טיפול פרטני דרך האינטרנט. למרות הכל תודה רבה לך.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת