מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/05/2007 | 12:53 | מאת: מוטי

שלום בתי בת 22 נמצאת בקולג' באריזונה והיא ספוטאית פעילה. השבוע אובחנה אצלה מחלת הנשיקה ונאמר לה שהיא צריכה לנוח לגמרי מפעילות ספורט למשך כשלושה שבועות ולאחר תקופה זאת לחזור בהדרגה לפעילות. שאלתי האם זה לא מהר כי אני חשבתי שזה לוקח יותר זמן והאם זה לא מסוכן לחזור לפעילות אחרי שלושה שבועות בלבד? תודה מוטי

שלום ברפואה אין כללים מדויקים והכל תלוי במצבה הכללי ואם הוא טוב נראה לי ששלושה שבועות מספיקים. האמן לי שהאמריקאים מאד מאד קפדנים ומקפידים על כל פרט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת