פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/05/2007 | 12:21 | מאת: ר

אני סובלת מזה כשנתייםמאבסס בעצם הזנב. הומלץ על ניתוח. ברצוני לשאול מהם סיכויי ההעלמות של הפצע ומהם הסיכונים הכרוכים בניתוח?

שלום ניתוח הוא ניתוח על כל המשתמע מכך! הייתי ממליץ על טיפול הומיאופתי קלסי עם אוזון. דר דיין

22/10/2007 | 18:46 | מאת: סהר ויסוצקי

לד"ר שלום רב... אני סהר ויסוצקי אני בן 19,לוחם וחובש בחטיבת הנח"ל ועברתי ניתוח לתיקון פילונידל סינוס מלפני כ-שלוש שבועות... בהתחלה הכל היה טוב הייתי כשבועיים על אוגמנטין...ואז הרופא המטפל אמר לי להתחיל להשפריץ תמיסת מילטון 1:10 לתוך הפצע.. עכשיו עבר שבוע וחצי שאני משתמש בתמיסה ועדיין יש מוגלה ונוזלים שיוצאים מהחתך.. רציתי בבקשה לדעת אם יש איזה שיטה או משחה או כל דבר שיוכל לזרז את החלמה שלי כדי שאני אחזור לחברי ולקוס מכמ"ים.. בתקווה שתענה לי במהרה סהר ויסוצקי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת