תוצאות בדיקות דם מדאיגות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/05/2007 | 18:55 | מאת: צליל

אני בת 30 בריאה בד"כ. כבר שנים שרמת ההמוגלובין שלי נמוכה מהנורמה. בתוצאות האחרונות הרמה היתה: 11.1 וה-MCHM 26.5. יש לציין שהברזל שלי: 58 והפריטין:18.7(ספירת הדם תקינה). האם לפי תשובות אלו אפשר להסיק מהיכן נובע החוסר בהמוגלובין (חסר בברזל או חסר דם כתוצאה מדימום פנימי...) אודה לך על תשובתך הכנה והמהירה !!!

שלום בדרכ המקור המרכזי לחוסר ברזל הוא דימומים ווסתיים מרובים עם או בלי חסר תזונתי והפרעה בספיגה . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת