שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2007 | 17:20 | מאת: דניאל

שלום בגלל בעית חניכיים ולעיסה, אכלתי כמה כפות טחינה גולמית משומשום מלא מהצינצנת ללא מים. אבוקדו ,וחצי בטטה. אחרי שעה הרגשתי עייף מת חולשה נוראית שהזכירה תחושה מלפני שנה שאכלתי 20 תמרים בבת אחת .אז הבנתי שהסוכר הלה ותכף ירד אבל פה אמנם הגזמתי בכמות הטחינה אבל אין פה סוכר? מה קרה? מה או מי לא מתפקד טוב אצלי? או כך גם בעודף חלבון כמו בסוכר וזה נורמלי? בלי קשר ? : שאוכל הרבה עלי גפן ממולאים בארוחה מיד מרגיש זרימת דם חזקה. בידיים צינורות הדם מתעבים מאד.לחץ ברגליים:כאילו הדם רוצה להתפרץ החוצה מרוב לחץ . קצת מציק, כואב . המילוי ללא בשר .רק אורז בטטה עדשים גריסי פנינה ובורגול האם עלי גפן רבים גורמים לבעיות? ,או לזרימת דם?או עודף פחמימות? תודה

שלום מה השאלה? דר דיין

31/05/2007 | 19:24 | מאת: דניאל

השאלות הן: 1)מה או מי לא מתפקד טוב אצלי?(בעקבות אכילת מדי שומשום מלא .....ראה הודעה שלי מה 20. 5. 2007.. 2)האם עלי גפן רבים גורמים לבעיות כאלו ? ,או לזרימת דם חזקה?או עודף הפחמימות? תודה בתקווה להתיחסות הפעם

שלום מצטער אין לי תשובות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת