תרופות ??!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/05/2007 | 19:14 | מאת: אבי

שלום רב דר רציתי מידע קטן ברשותך . אם אני לוקיח תרופה מסומית תוך כמה זמן תפעל בדם ובגוף. כאילו אני לוקיח תרופה בשם ריספרדאל למצב נפשי בלילה בשעה 10 וביום השני בשעה 10 עושה בדיקת דם זה יראה בבדיקת הדם שלקחתי את התרופה או לא. צריך זמן יותר או פחות . והאם כול התרופות כמעט אותו דבר בזמן עד שיפעל בדם ובגוף

שלום יש תרופות ארוכות טווח ויש קצרות. תרופות מסוג ראשון יש לקחת אחת ליום והרמה בדם נשמרת זהה למשך שעות רבות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת