כאבים חזקים בכתפיים לאחר ארוחה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/06/2007 | 09:45 | מאת: מירי

בעלי מטופל בסכרת ובתרופות לכלורסטרול. היינו באירוע, התחיל לאכול הרבה, איך שסיים לאכול, הרגיש כאבים עזים בכתפיים בעיקר בשמאל והזיע. במקרה היה במקום אמבולנס, עשו לו אקג שהיה תקין, לחץ דמו היה: 160/90. סרב להתאשפז, כשחזרנו הביתה נתתו לו אופטלגין בשתייה ומרחתי לו וולטרן על הכתפיים. רק למחרת בבוקר לאט לאט חזר לעצמו. האם זה יכול להיות מהלב? או סתם גאזים? מה זה יכול להיות???? תודה רבה.

שלום עליו לבצע אולטרה סאונד בטן כדי לשלול אבנים בכיס מרה וכן לטפל ביתר לחץ הדם ולאכול פחות וללעוס טוב ולא לשתות בזמן האוכל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת