כאבים בכל הגוף ובפרק הירך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2007 | 16:31 | מאת: DA

שלום רב , איני ודעת אם פניתי למקום הנכון אך בכל זאת... אני בת 40 נ+2 מזה כשנה הנני סובלת מכאבי שרירים איני יודעת אם לקרוא לזה כך אבל כל הגוף כואב כאילו שקיבלתי מכה , אני הולכת למסג' פעם בשבוע וממש ממש כואב לי . ההרגשה היא שאין זרימת דם טובה , לעיתים יש הרדמות של הידים והרגלים. אני ישנה כ 6-7 שעות בלילה וכמעט שעתים נוספות בצהרים . אני חושבת שזה המון שעות ואיני כולה לוותר על שנת הצהרים הזו ( הגוף ממש רועד) אני לא עושה שום פעילות גופנית , 80 ק"ג שונאת וגם קשה לי מאד .שמנתי 11 קילו לפני שנתים כי הפסקתי לעשן . אמרו לי שהכאבים בגלל שהשמנתי. היתי אצל ראומטולוג שאמר כי אלו תלונות דיפוזיות ולא עמד על הבעיה בדיקות דם 100% חוץ מ CRP 0.90 . לאחרונה התווספו כאבים במפרק הירך שמתגברים לאחר מאמץ (ריקוד או הליכה). רופאת המשפחה שלי מתייחסת אלי ולטענותיי כהיפוכונדרית ולא מציעה כל טיפול . 1. אודה להמלצתך לאן עלי לפנות או אולי להמליץ על רופא/ה אדיב ומקצועי שיכול לתת מענה וטיפול. 2. איני חושבת שאני משתייכת לפיברו מיאלגיה כי כל שאר הדפוסים אינם קורים לי כמו כאבי ראש וכד'...למרות שכן יש עייפות וכאבי שרירים . תודה רבה

שלום מה עם בלוטת המגן? מומלץ מאד בהקדם להבדק אצל רופא פנימי . אני מוכן ! דר דיין

16/06/2007 | 14:14 | מאת: DA

תודה על תשובתך והנכונות לעזור . בלוטת התריס נבדקה ונמצאה תקינה. כיצד ניתן לקבוע תור לבדיקה ו/או התעייצות?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת