חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/06/2007 | 15:15 | מאת: avi

לבן שלי בוצעה בדיקת שתן עקב צריבה במתן שתן ובמקרה גילו חלבון בשתן לכן בוצעה בדיקת איסוף 24 שעות והתוצאה 940 מ"ג ורופאת המשפחה הפנתה אותנו לנפרולוגית והרופא בתחום הנפרולוגיה בקשה לבצע בדיקות שתן בשכיבה, איסוף, ושכיבה תוצאות הבדיקות בשכיבה 30 מ"ג באיסוף 1300 מ"ג ובשכיבה שניה 60 מ"ג בתוצאות הבדיקה יש תחום בין 30 ל- 150 מ"ג האם יש לנו מה לדאוג הבן שלי בן 14 ובשנה האחרונה הוא יותר בפעיל בסםורט רכיבה על אופניים לעומת שנים קודמות.

שלום אשמח להתייחס עם סיום הבדיקות. להפסיק לרכב על אופניים!! זה יכול להיות הגורם! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת