תופעה מוזרה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2007 | 08:51 | מאת: טל

בחודש האחרון, בכל פעם שאני נשכבת, נרדמות לי הבהונות ברגליים. כל בוקר אני קמה עם אצבעות רדומות וגם במשך היום יש קצת חוסר תחושה. אני בת 27, סובלת מהשימוטו, לפני מס' שנים עברתי צינתור וצריבה בלב עקב הפרעה חשמלית. אשמח לקבל תשובה, מה הסיבה לתופעה זו? האם יש בדיקות שאני צריכה לעשות?

שלום יכולה להיות הפרעה במינרלים ובויטמינים מסוגים שונים. במקרה כמו שלך הייתי מבצע 2 עירויים של ויטמינים ומינרלים ומתרשם מהתוצאות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת