אלרגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/06/2007 | 10:28 | מאת: שרונינה

שלום לבני בן ה- 6 הופיעה פריחה (נקודות לבנות ומסביב אדום - נראה כמו עקיצה) בהיותו בן 4 (פעמיים) ומאז כלום לפתע ביום ו' האחרון גם כן הופיעה הפריחה הסיבה לכך היתה כנראה עקיצה (כך נראה לי) ואז החלו להופיע הנקודות הנ"ל. מה קורה פה אפשר הסבר מה זה למה זה??? להלן תוצאות בדיקת דם Eosinophils : 0.2 Neurtophils: 61.9% lymphocytes: 14.5% Monocytes: 23.2% lymphocytes: 1.34# Monocytes: 2.14# האם כל התוצ' הנ"ל מעידות על אלרגיה שקיימת בדם ואם כן מה עליי לעשות שלא יהיה רגיש יש מה לעשות בכלל? האם כדאי לעשות בדיקות למה בני אלרגי? אנא פרט והסבר בברור במיתותא, תודה

שלום לפי בדיקות הדם אין עדות לאלרגיה. חיבים עוד בדיקות ובוודאי בירור נוסף. לא מאמין גדול בבדיקות אלרגיה. דר דיין

26/08/2007 | 17:15 | מאת: שרית

ממליצה להעזר באתר העור האלטרנטיבי כנראה שלבן שלך יש אורטיקריה. האתר . http://www.ramimor.co.il/ בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת