נוגדנים ותריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/06/2007 | 23:16 | מאת: מאיה

שלום, בבדיקת דם ערכי TSH 8.15 (כבר 5 שנים סביב 6) , T4 14.2 ו- T3 4.5 וכן thyroid peroxidsae ab 219 סביב לערך זה כבר שנתיים. אני בת 37 ומעוניינת להרות. תופעות נוספות שקיימות אצלי זה עור יבש, תשישות,ציפורניים ושיער במצב זוועתי, אבל חוץ מזה הכל תקין, מחזור פחות או יותר סדיר. שאלותיי הן: האם רצוי להתחיל עם אלטרוקסין בשלב זה? ויותר חשוב- האם קיים ריפוי שיקטין את רמת הנוגדנים? המון תודה!

שלום בהתחשב בתמונה הקלינית ובתוצאות המעבדה הייתי נוטה לשקול טיפול באלטרוקסין תוך כדי מעקב. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת