תוצאות בדיקות דם מדאיגות?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/06/2007 | 19:35 | מאת: המודאגת

אני בת 30, ובדיקות המעבדה שלי מראות שיש לי פריטין 18.7, ברזל 58,שקיעת דם 24,WBC 7,RBC 4.19,המוגלובין 11.1,MCV 84,MCHM 26.5,MCHC 31.7, CRP 0.66. שאר ספירת הדם בגדר הנורמה... מה זה אומר: האם יש לי חוסר ברזל, אי ספיגת ברזל,דימום פנימי, מחלה אחרת...? הרופאה נתנה לי כדורי ברזל במינון של 325 מ"ג לקחת ביום, אולם כבר מהיום השני אני סובלת מכאבי בטן ושילשולים מרובים (אני לוקחת בהתאם להוראות). האם כדאי להפסיק או לחכות עוד כמה ימים? האם תוצאות בדיקות הדם מדאיגות?

שלום יש לך חוסר ברזל קל קרוב לוודאי מהמחזור. טפלי בענין רק אם יש תחונה קלינית כמו עייפות וחולשה. יש הרבה אופציות לתכשירי ברזל ואם זה לא הולך תמחד ניתן לעשות עירוי ברזל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת