בדיקות מעבדה-

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/06/2007 | 20:08 | מאת: יהודית

שלום, אני בת 52, בבדיקות האחרונות התגלה שרמת הכולסטרול שלי גבוהה- 235 HDL-58.3 LDL-156, (שנים שאני שומרת על תזונה מאחר ולבעלי יש גם כולסטרול גבוה.) חוץ מזה ההמוגלובין שלי -12.5 ה-B12 449 והפיריטין נמוך מאוד-7.6. לשמחתי אנני סובלת מבעיות עיכול, התפקוד שלי ביום יום בסדר. ז"א עד היום הרגשתי בריאה לחלוטין, היום קצת נבהלתי מהתוצאות. האם אני צריכה לדאוג ? תודה מראש על התשובה

שלום חסר לך כנראה ברזל-ויש לבצע בדיקת צואה לדם סמוי. יש מקום לשקול התחלת טיפול תרופתי לכולסטרול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת