חיידקי אי-קולי בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/06/2007 | 21:57 | מאת: זוהרת

שלום, אני בשבוע 15. בבדיקות שתן שעשיתי לפני חודש, התגלו חיידקי E-coli בכמות מתחת ל- 10,000 בבדיקה חוזרת השבוע הכמות עלתה מעל 10,000 הרופאים מאוד לוחצים שאקח אנטיביוטיקה (בשם זינט) שאלה - האם זה הכרחי ? האם החיידק לא עלול לחזור לאחר הטיפול ? האם יש טיפול אלטרנטיבי יעיל ? הערה - *לא* קיימת דלקת בדרכי השתן ואין סימפטומים המעידים על דלקת תודה למשיב/ה

שלום לא מדובר בזיהום אלא כנראה בנוכחות שקטה של חיידקים. במצב רגיל לא הייתי נוטה לתת אנטיביוטיקה -יש מקום לשקול לאור ההריון כן לנסות טיפול אנטיביוטי. לא משוכנע שזה יפתור את הבעיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת