מה הן המזונות הטובים ביותר לסילוק ליחה כרונית???

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/06/2007 | 11:18 | מאת: אמיר

אני יודע שבאופן כללי אלה הן תבלינים בעלי טעם מר וחריף כמו כורכום,גינגר....רציתי לדעת מה הוא התבלין/מזון החזק והיעיל ביותר??וגם האם אפשר להיפתר מליחה החוסמת את פתחי הלב,וגם שוכנת בטחול,באופן מוחלט וסופי בלי שתחזור???כי שמתי לב שכל פעם שאני מצליח להיפתר ממנה,היא חוזרת שוב פעם אחרי שאני מתפתה לאכול ביצים או מוצרי חלב.

שלום לא מתמצא במזונות המסלקים ליחה. חלב ומוצריו נוטים בחלק מהאוכלוסיה לייצר ליחה ויש לשקול להמנע מהם במקרה כמו שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת