חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/06/2007 | 07:33 | מאת: אנונימוס

שלום אני בת 35, נשואה+2 מזה 5 שנים מזה כ 10 שנים (זו לא טעות) כמעט שאין לי חשק מיני (יחסי מין מלאים פעם בשנה, פינוק הדדי אחר עם בן הזוג פעם בשבועיים) רק לאחרונה פניתי לגניקולוג ובבדיקות דם: prolactine 125 estradiol(e2) 266 testosterone total lchil 0.11 testosterone bioavailble 0.01 חיי שגרתיים - עבודה & משפחה & לחץ יומיומי כמו כולם... הנושא מפריע ומביא למתח בבית. מה עושים? תודה

שלום לא פשוט. אין טיפול פלא תרופתי. אין ספק שיש מקום לשקול טיפול אישי ומשפחתי. מוזמנת להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת