בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/06/2007 | 17:03 | מאת: mosh

שלום בן 60 טבעוני 10 שנים. בבדיקות הדם הערכים של :igg iga igm wbc יורדים במשך השנים בכל פעם קצת. יש פתרונות או זה הגיל ואין מה לעשות ? igg iga igm 38 135 517 הבדיקה היום 49 155 601 התוצאות לפני 5 שנים ה wbc לפני 3 שנים היה 2 אמרו את טבעוני לא אוכל מספיק חלבונים לכן זה נמוך בשנתיים האחרות התחלתי לאכול אגוזים טופו קטניות וכו בקביעות, וחד פעמי 6 ביצים בחודשיים האחרונים .. והתוצאה 3.5 .פה היה שיפור ושם לא? יש פתרונות? עצות ? גם הכולסטרול נשאר מלפני 3 שנים בטוטל 211 . אבל הטוב, עדיין בנורמל, אך יורד ויורד היום רק 67.והרע כבר 130 . פה יש עצות לשיפור? שאלה אחרונה איך לטבעוני יש כולסטרול לא מאה אחוז טוב? תודה לתשובות המנומקות .

שלום כולסטרול לא קשור רק לדיאטה -אי לכך טבעונות לבד לא תפתור את כל בעיית הכולסטרול. אין אני מטפל במספרים ולכן הנסיון לקבל תשובות על מספרים יחזור ויתקל בתשובה -חיב לבדוק כדי לתת תשובות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת