סקלרודמה אבקש את עזרתכם הדחופה, בתודה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/06/2007 | 19:03 | מאת: משה

אבקש לדעת שני דברים: האחד: האם ניתן לקטלג את מחלת הסקלרודמה כמחלה קשה? השניה: האם ניתן לקשר את המחלה בצורה כלשהי ל - התקף לב? למחלת עורקים כליליים המצריכה ניתוח? לשבץ מוחי? לסרטן מכל סוג שהוא? לאי ספיקת כליות כרונית? להשתלת איברים? השאלה נובעת מהעובדה שחליתי במחלה קשה זו ואף הוכר לי 100% בביטוח לאומי ואולם חב' הביטוח הפרטי שלי לא מוכנה לשלם לי פיצוי בגין מחלה קשה מאחר והיא לא נכנסת לקטגוריה של המחלות הנ"ל (אלו ששאלתי את השאלה לגביהן). אבקש לדעת האם יש קשר והאם ניתן לקבל חוו"ד (בתשלום כמובן) כדי לתקוף את חב' הביטוח בעניין זה. העניין דחוף כי מצבי מדרדר מהר מאוד ואני לא יודע מה יהיה איתי בעוד כמה חודשים. תודה רבה רבה

שלום הכדי להתמודד עם חברת ביטוח עליך לפנות לראומטולוג עדיף שיהיה פרופסור ועדיף שתפנה עם עורך דין. חוות הדעת חייבת להיות מנומקת היטב ועדיף מרופא בעל שם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת