תוסף גאבא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/06/2007 | 13:48 | מאת: אייל

לקחתי מספר חודשים תוסף GABA למטרת טיפול בהתקפי חרדה וזה לא עזר. קניתי תוסף GABA שמשולב באותה כמוסה עם מינון גבוה של ניאצינאמיד ואינוזיטול ואיזה פלא... כבר אחרי 3 שבועות יש תגובה חיובית. למה זה?

25/06/2007 | 17:39 | מאת: ימית

אייל שלום, קצת רקע: גאבא זוהי חומצה אמינית שיש לה השפעה "מעכבת" על המח, דהיינו היא מרגיעה. היא אכן ניתנת כתוסף במקרים של חרדה ונידודי שינה. לעיתים במידה והחרדה היא יותר ממשהו זמני או התנהגותי אלא יותר מאובחן רצוי לקבל טיפול יותר רציני. האינוזיטול וניאצין אמיד בעלי השפעה מיטיבה מאוד על מע' העצבים ולכן בשילוב עם הגאבא הגיוני ביותר שתהיה הקלה מורגשת. רפואה שלמה : )

שלום אחלה תשובה! העיקר שאתה מרגיש טוב! הייתי שמח לשוחח עם ימית.052-3-121121 דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת