פענוח סי.טי. ראות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/06/2007 | 23:52 | מאת: יפה

זה יותר משנה אני משתעלת + ליחה, בבדיקות אלרגיה לא נמצאו ממצאים אלרגיים, גם בדיקת אסטמה נמצא שלילי. בבדיקת סי.טי. ראות נמצאו ממצאים ריאתיים קלים, פרנכימת הריאות שינויים פיברוטיים קלים באספקט קדמי מדיאלי של RML . ללא תסנין או תהליך מוקדי. יש קשרית זעירה ב- RML (חתך 40) 4 מ'מ. קשרית נוספת לאורך הסדק הקטן מימין 4 מ'מ. מה משמעות התוצאות האלו? למי עלי לפנות ע'מ להיפטר מהשיעול הטורדני הזה. תודה על תשובתכם

שלום\\ בת כמה את? האם את מעשנת? דר דיין

05/07/2007 | 13:32 | מאת: יפה

לשאלתך ד'ר, אני בת 66 ולא עישנתי וגם לא מעשנת. (כתבתי מקודם תשובה אך לא במקום הנכון, סליחה)

שלום נראה כמו סט של חולה במחלת ראות. הייתי מבצע תפקוד נשימה ופונה להערכת רופא ראות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת