תוסף מזון משקה נוני

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/07/2007 | 16:22 | מאת: זוקי

הייתי מעונינת לדעת למה מסייע המשקה נוני ,האם הוא מגביר תאבון ומגביר השמנה , מהם התכונות" הטובות "שלו?האם חייבים לקחתו עם מים מינרלים או אפשר לערבבו עם מים רגילים? האם יש התויית נגד, כלומר מתי אסור להשתמש במשקה, ויחד עם אלו תרופות שלוקחים באותו זמן אסור לשתות אותו?

02/07/2007 | 10:13 | מאת: ימית

זוקי שלום, פרי הנוני והמיץ המופק ממנו, מהוים מקור יוצא דופן לרכיבי תזונה: חומצות אמינו, ויטמינים, מינרלים, יסודות קורט, אנזימים והורמונים. וכן חומצה קפרואית, חומצה קפרילית, חומצה אסקורבית ועוד, אשר נחשבים כבעלי פעילות אנטי חיידקית משמעותית כנגד חיידקי e-coli , חיידקי שיגלה וחיידקי סטפילוקוקוס. אחד ממרכיביו העיקריים של הפרי הוא הדאמנאקנטול, שהינו בעל פעילות אנטי נגיפית ואנטי סרטנית כנגד סוגים מסוימים של סרטן הריאות. מרכיב זה תורם לשיפור מצב הרוח (מעלה את רמת הסרוטונין) ומאפשר שינה רגועה, משפר את מראה עור הפנים ע"י טיהורו ומפחית קמטים, משפר את מראה השיער, מעלה את רמת האנרגיה והחיוניות, מטהר את הגוף מרעלנים ( גם כתוצאה מצריכת סמים, סיגריות וקפאין) מסייע בתהליכי ההרזיה, מפחית כאבים כגון: כאבי ראש כולל מגרנות, כאבי גב, כאבי פרקים וכאבי מחזור חודשי. הנוני מחזק את מערכת החיסון ותומך בה, מקל על דלקת פרקים, מאזן את רמות הסוכר בדם, מטפל במערכת העיכול: עצירות, כיבי קיבה, קשיי עיכול (ספיגה) וצרבות. מבדקים שנעשו עם צמח הנוני הראו, שהוא עוזר לפעולת השרירים החלקים בגוף (המבצעים פעולות לא רצוניות) וכן יש לו אפקט אנטי היסטמיני (נוגד אלרגיות) ועל כן מפחית תגובות אלרגיות. בנוסף מכיל המיץ חומרים נוגדי חימצון המזינים את תאי הגוף, איבריו ורקמותיו, ומסייעים לגוף לתקן את הנזק הנגרם לו עקב תהליכי ההזדקנות, כימיקלים מזיקים וזיהום סביבתי . נוגד החימצון סלניום - מצוי אף הוא במשקה. שתיית המשקה באופן קבוע, מעודדת את פעילות מערכות החיסון והנשימה, העיכול, העצבים, השלד והעצמות ומסייעת לשמירה על בריאות וחיזוק הגוף והעור, ועל אורח חיים תקין ואנרגטי. לנוני אין התוויות נגד עם תרופות או תופעות לוואי ידועות פרט מהמקרים בהם לוקחים תרופות לדיכוי מע' החיסון (מאחר לנוני השפעה מחזקת על מע' החיסון) לרב לאחר השתלות. הייתי רוצה להמליץ לך על מיץ נוני אורגני של חברת NOW, שבהחלט מספק "את הסחורה". רפואה שלמה :)

02/07/2007 | 23:04 | מאת: א

http://www.hawaii.edu/malamalama/2006/05/f5_noni.html http://www.mskcc.org/mskcc/html/69312.cfm

שלום אמן !! יש לך המון אינפורמציה . נסי ושתפי אותנו בתוצאות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת