חרשות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/07/2007 | 13:05 | מאת: שני

שאלתי נוגעת לעינן הגנטיקה.ההורים של חבר שלי חרשים ואילמים וגם המשפחות שלהם ,אולם הילדים שלהם וביניהם חבר שלי ,יצא נורמלי , האם זה אומר שהתופעה יכולה לחזור לדור השלישי ?? אני ממשפחה נורמלית שאין בה לקויי שמיעה או דיבור . האם יש אפשרות לבבר זאת? האם תוכלי להגיד מה הסיכויים?? האם באיזור המרכז יש מראה שעושה בדיקות גנטיקה כאלו ,וכמה בערך זה אמור לעלות.....

שלום לא מתמצא דר דיין

26/07/2007 | 11:54 | מאת: דנה

שלום לך אני נשואה ולבעלי יש דוד חירש (אח של אמא של בעלי) יש לנו שני ילדים הילד הראשון נולד בסדר ללא חירשות ובילד השני נולד לנו ילד חירש מיסתבר שזה עובר בגנטיקה אפשר לימנוע את זה בעזרת בדיקות מיוחדות ולדעת אם יש סבירות שיולד ילד חירש אני לא יודעת בן כמה אתה אבל אם אתה עומד להינשע אם אישה שיש לה קרוב מישפחה חירש תעשו בדיקות גנתיות כדי שלא היה לכם ילד חירש כי זה עובר בתורשה בהצלחה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת